Yerel Yönetimler Avrasya Kent Fuarı'nda Buluşuyor

Avrasya’nın merkezindeki gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin üst düzey karar vericilerini katılımcıları ile bir araya getirmeyi, herkes için daha güvenli ve akıllı şehirler yaratmayı hedefleyen, bölgesinin önde gelen etkinliği olan 18. Avrasya Kent Fuarı, 23 -25 Kasım 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - İstanbul’da gerçekleşecek.

Geleceğin akıllı şehirleri için tüm elementlerin sergilendiği 18. Avrasya Kent – Kentsel Dekorasyon, Spor ve Eğlence, Kentsel Teknolojiler, Araçlar, Altyapı, Çevre Düzenlemeleri ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı; sektörü 23 - 25 Kasım 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi çatısı altında topluyor.

Bir Şehrin Tüm İhtiyaçları Bu Fuarda
Kentsel dekorasyon, spor ve eğlence, kentsel teknolojiler, araçlar, altyapı, çevre düzenlemeleri ve geri dönüşüm teknolojileri gibi geniş bir kapsama sahip olan Avrasya Kent Fuarı, katılımcılarını; yurt içi ve yurt dışından gelecek belediyelerden üst düzey yetkililer ve yöneticiler, inşaat sektöründen firma sahipleri, satın alma yetkilileri ve müteahhitler, özel sektörden şehir planlamacıları, peyzaj mimarları, atık yönetim yetkilileri ve site yönetimleri, kooperatifler, kamu kurum ve kuruluşlarından üst düzey karar vericiler ile buluşturacak.

Yatırımların Odağındaki Projeler için Çözümler
Avrasya Kent Fuarı, şehir-bölge planlama, su şebekesi ve kanalizasyon, ulaşım, çevre ve çevre sağlığı, hijyen, şehir trafiği, parklar ve yeşil alanlar, konut, kültür ve turizm, sosyal hizmetler konularında nitelikli ziyaretçi getirmeye yönelik doğrudan yürütülen pazarlama ve tanıtım çalışmaları neticesinde; geleceğin akıllı şehirlerini kurmak için Avrasya bölgesinin üst düzey karar vericilerini potansiyel yatırım projeleri ile bir araya getirerek kentsel gelişimi ön plana çıkarıyor.

Yurt dışından Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Katar, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Sırbistan, Suudi Arabistan ve Yunanistan gibi ülkelerden alım heyetlerini ağırlamayı hedefleyen fuar, yaşanabilir şehirler için verimli ikili görüşmeler için en uygun platform olmaya devam ediyor.

Markalaşma Yolundaki Şehirler için Doğru Platform
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Avrasya Kent Fuarı, 23 - 25 Kasım 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN